SUŞEHRİ’NDE MUHTEŞEM ŞENLİK

SUŞEHRİ’NDE MUHTEŞEM ŞENLİK

Suşehri Kaymakamlığı, Suşehri Belediyesi ve Suşehri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri şenlik büyük ilgi gördü.

Suşehri İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen şenlikte star sanatçı Sinan Akçıl konserinde yaklaşık 10 bin seyirciyi coşturdu. Sivas caddesi üzerinde mehter takımının yürüyüşüyle başlanan şenliğe ilçe stadyumunda düzenlenen kuru fasulye pişirme yarışı ve yedi gözeden su getirme yarışının ardından yerel sanatçıların konserleriyle devam edildi. TRT 1’de düzenlenen Sen Türkülerini Söyle yarışmasında starlaşan Emir Talha Altunbaş, söylediği türkülerle hemşerilerinin gönlünü fethetti. Düzenlenen konserin star sanatçısı Sinan Akçıl’ın söylediği şarkılarla ilçe stadyumunu dolduran yaklaşık 10 bin kişiyi coşturdu.  

İlçe stadyumunu dolduran seyircilere konuşma yap Suşehri Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu’’ İlçemiz bu tür etkinliklere susamış durumda. Uzun zamandır böyle bir etkinlik ilçemizde yapılmadı ve bundan sonra her yıl değişik sanatçılarımızla şenliklerimize devam edeceğiz. Bizlere destek veren, şenliğimize sponsor olan değerli iş insanlarımıza bizlere verdiği desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim’’ dedi. Şenlik alnına yakın ilçe belediye başkanları , siyasiler ve yakın ilçelerden gelen vatandaşların yoğun katlımı oldu. Haber Nevzat Yücel