Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Suşehri Özelimiz

Suşehri Özelimiz

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Edanur Gökçe Düz, milletvekilleri ile bir araya gelip, Suşehri’ni, seçim öncesi çalışmalar ve yatırımlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Ankara’da TBMM ‘de AK Parti Gurup Başkanı İsmet Yılmaz, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek  ve AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ile bir araya gelen gazetemiz imtiyaz sahibi Edanur Gökçe Düz, vekillerden Suşehri yatırımlarıyla ilgili müjdeler aldı.AK Parti Gurup Başkanı İsmet Yılmaz  “ Suşehri bize, biz Suşehri’ne güveniyoruz. Her zaman bizim için Suşehri özel olmuştur. İlçeye yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirildi, gerçekleştirilmeye de devam edecektir.Ankara’da TBMM’de Sivas Milletvekillerini ziyaret ederek, ilçemize yönelik yapılan ve yapılacak olan yatırımlar, seçim öncesi çalışmalarla ilgili bilgi alış-verişinde bulunduk.

Ankara’da TBMM ‘de AK Parti Gurup Başkanı İsmet Yılmaz, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ve AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ile bir araya gelen gazetemiz imtiyaz sahibi Edanur Gökçe Düz, vekillerden Suşehri yatırımlarıyla ilgili müjdeler aldı.

SUŞEHRİ ÖZELİMİZ

Ak Parti Gurup Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek  TBMM’de bir araya gelen gazetemiz sahibi Edanur Gökçe  Düz  ’e özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti Gurup Başkanı İsmet Yılmaz, ziyarette “ Partimiz kurulduğu günden bu güne kadar Suşehri ilçesinin bizlere olan güveni artarak devam etmektedir. Suşehri bize, biz Suşehri’ne güveniyoruz, her iki taraflı güvensizlikte hiçbir zaman olmamıştır. Parti olarak iktidar olduğumuz andan bu güne kadar Suşehri ilçesine önemli yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. “dedi.

HAFTA SONU ZİYARETİ

Hafta sonunda Suşehri İlçesini ziyaret ettiklerini ve bu ziyarette ilçe halkı ile bir araya geldiklerini de sözlerine ekleyen Yılmaz “ Milletvekili ve partimiz teşkilatları tarafından Kelkit Vadisine yönelik ziyaret yaptık, Suşehri ilçesinde periyodik toplantılar yaptık ve esnaf ziyaretlerinde bulunduk. İlçe sakinlerinin bizlere olan güvenleri tam ve bizimde onlara olan güvenimiz giderek artıyor. Her zaman olduğu gibi 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimden de Suşehri’nde olduğu gibi Türkiye genelinde de açık ara birinci olarak çıkacağız. Sizin aracılığınızla tüm Kelkit Vadisine ve Suşehri İlçesine selam ve saygılar gönderiyorum” dedi.

ÖZYÜREK” YÜREĞİ SEVGİ DOLU İLÇEMİZ “

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ise ziyarette yaptığı açıklamasında “ Suşehri ilçesi partimiz açısından çok önemli bir ilçe. Yüreği sevgi ve sadakat dolu ilçemiz. Biz her zaman Suşehri’ne güvendik, güvenmeye de devam edeceğiz. ”dedi.

İlçe ile ilgili gazetemiz imtiyaz sahibi Düz’den bilgiler de alan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, basın olarak  çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. İlçe ile ilgili bilgileri  hem yetkililerden, partililerimizden ve gazetenizden takip ediyoruz. Sizin aracılığınız ile Yüreği sevgi dolu ilçemize sevgiler ve saygılar gönderiyorum. Yakın zamanda ilçeyi ziyaret ederek, hasret gidereceğiz “dedi.

EKİNCİ “ SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ”

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise, Kelkit Vadisi ve Suşehri’ni çok yakından bildiğini, gerek milletvekilliği, gerekse İl Genel Meclisi döneminde tüm köyleri ve ilçeyi ziyaret ettiğini, köylerde muhtarlarla, ilçede ilçe yetkilileri  ile bir araya gelerek sorunların çözümünde yoğun bir çaba sarf ettiklerini dile getirerek “ Suşehri ilçesi her şeyin iyisine, güzeline ve özeline layık. Hafta sonu ziyaretlerimizde de hasret giderdik, ilçemizde yaşayanların yüzü gülüyor, gülmeye de devam edecektir. Beraber yürüdük bu yolda, beraber yürümeye de devam edeceğiz “dedi.



Anahtar Kelimeler: Suşehri Özelimiz
  • Çarşamba 20.4 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 17.8 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 17.1 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı