Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Suşehri ‘nde protokolle vatandaşlar bayramlaştı

Suşehri ‘nde protokolle vatandaşlar bayramlaştı

Suşehri’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda, Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu ve protokol üyeleri hazır bulundu.

 Siyasi parti ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, kurum amirleri, köy ve mahalle muhtarları ve yoğun bir şekilde Suşehri halkının katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma programı uzun kuyruklara neden oldu.  

İlçe kaymakamı Korkmaz ve Belediye Başkanı Kayaoğlu programa gelen tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştılar.  Bayramlaşma programında konuşma yapan Suşehri Kaymakamı Ahmet Korkmaz; İlk defa bayramlaşma programının bu kadar kalabalık olduğunu gördüm. Bir ay boyunca tutuğumuz oruçların ve yaptığımız ibadetlerin kabul olması dileğiyle kalabalık bir şekilde bayramlaşma programına katılan tüm halkımıza teşekkür eder, herkesin bayramını kutluyorum dedi. Rahatsızlığı dolayısıyla sesi kısılan Suşehri Belediye Başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu yaptığı kısa bir konuşmada; Bayramlaşma programına gelen misafirlerimize teşekkür eder, ülkemizin, milletimizin ve tüm Suşehri halkının mübarek Ramazan Bayramını kutlu olsun dedi.

Daha sonra ilçe protokol üyeleri bayramlaşma programının bitiminden sonra Şehit Ve Gazi ailelerine yapılan ziyaretlerde Ramazan Bayramlarını kutladılar.

 Haber Nevzat Yücel



  • Pazartesi 27.1 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 23.8 ° / 12 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.4 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı