Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyük Zaferin 96. yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Büyük Zaferin 96. yıl dönümü coşkuyla kutlandı

İlçede 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçede 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Suşehri´nde düzenlenen törende, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel tarafından Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı´na çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Personel Asteğmen Ali Meşe, Türk Milleti ve onun bağrından çıkan kahraman Türk ordusunun en şanlı zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zaferinin 96. yıldönümünü milletçe haklı gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Proğram sonrası İlçe Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul eden İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu,burada yaptığı konuşmada, 'Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuz ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir. Kutsal vatanımızın, milli ve manevi değerlerimizin korunması, milletimizin hürriyeti ve istiklali uğruna verilen büyük mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 96. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.' ifadelerini kullandı.



  • Cuma 11.7 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17.3 ° / 6.3 ° Güneşli
  • Pazar 20.2 ° / 7.5 ° false