Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Tayini Çıkan Başak İlçeden ayrıldı

Tayini Çıkan Başak İlçeden ayrıldı

Gölova Kaymakamlığı görevinden Bingöl Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanan Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak ilçeden ayrıldı.

Gölova Kaymakamlığı görevinden Bingöl Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanan Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak ilçeden ayrıldı.

İlçe Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, İlçeye hizmetlerinden dolayı Başak´a plaket takdim etti.

Gölova ilçesinde 2 yıldır görev yaptığını ve mutlu ayrıldığını kaydeden Başak konuşmasında, 'Güzel ilçemiz Gölova´da yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğüm Kaymakamlık görevim bugün itibariyle sona eriyor. Bu süre zarfında Gölova´ya ve Gölovalı hemşehrilerime hizmette bulunmanın mutluluğunu yaşadım. Bu süre içerisinde İlçemizin gelişmesi için, vatandaşlarımızın hayat standardının yükselmesi için bütün çalışma arkadaşlarımızla beraber var gücümüzle çalıştık. Görev süremiz boyunca, ilçemizde eğitimden, tarıma, sosyal yardımlardan, altyapı ve üst yapı yatırımlarına kadar birçok çalışmalar yapıldı. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma, Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, siyasetçilerimize, bürokratlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş adamlarımıza,  kısacası iğneden ipliğe emeği geçen herkese ve özellikle de dualarıyla her zaman yanımızda olan bütün Gölovalılara çok teşekkür ediyorum. Bütün iyiliklerin ve güzelliklerin sizlerle olması temennisi ile ´Allah´a ısmarladık diyorum.' dedi.

Başkan Yenidünya ise, İlçeye 2 yıllık hizmetlerinden dolayı Başak´a teşekkürlerini ileterek, Gölova halkı olarak her zaman fahri hemşeri olarak Başak´ı ilçeye beklediklerini kaydetti.



  • Cuma 11.7 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17.3 ° / 6.3 ° Güneşli
  • Pazar 20.2 ° / 7.5 ° false