Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Yüksel 'Cehaleti nitelikli eğitimle yeneceğiz'

Başkan Yüksel

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Eğitime her zaman destek vereceklerini söyledi. Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Yüksel, ' Üniversite yerleştirme sonuçları

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Eğitime her zaman destek vereceklerini söyledi.

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Yüksel, ' Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. Öncelikle ilçemizden başarı göstererek üniversite eğitimi alacak genç kardeşlerimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyorum. Yerleştirme sonuçlarına göre sıralamaya giremeyen genç kardeşlerimizin biraz daha gayret göstererek üniversite eğitimi alacak bir bölüme girmeleri kaçınılmaz olacaktır.Genç kardeşlerim , üniversite her şey demek değildir. Morallerinizi bozmadan ufak dokunuşlar yaparak sizlerde bir takım değişimleri ve gelişimleri sağlayabilirsiniz.Cehaleti nitelikli eğitimle yeneceğiz. Ülkemizin ve Milletimizin İstikbaline ve İstiklaline faydalı çalışmalarda bulunmalıyız ki bunu da yine eğitimle başaracağız. Eğitim yolunda tüm genç kardeşlerime başarılar diliyorum.Gidecekleri yerlerde yardımcı olmaya hazırız. Allah yar ve yardımcınız olsun.' dedi.

İlçede bulunan Timur Karabal Meslek Yüksel Okulu ve Sağlık Yüksek Okuluna şehir dışından gelecek olan öğrencilere ev sahipliği yapmak için beklediklerini kaydeden Yüksel, 'Şehir dışından ilçemize gelecek olan öğrencilerimizin aileleri, çocuklarınız  kesinlikle artık bizlere emanettir. Onlar artık bizlerin de bir evladıdır. Onları sizlerden daha çok bizler düşüneceğiz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum' dedi.



  • Perşembe 15.9 ° / 2.8 ° false
  • Cuma 11.7 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17.3 ° / 6.3 ° Güneşli